PSZN w Warszawie
Aktualnie jesteś: Strona główna > Warsztaty > Szkolenie w zakresie ochrony danych osobowych zgodnych z RODO
11
Sty

Szkolenie w zakresie ochrony danych osobowych zgodnych z RODO

Przedmiotem szkolenia będzie ochrona danych osobowych we wspólnotach i spółdzielniach mieszkaniowych, jednostkach zarządzających zasobem komunalnym– z uwzględnieniem zmian wynikających z wejścia w życie  „RODO”
W trakcie szkolenia zostaną przedstawione przepisy prawne dotyczące ochrony danych osobowych, z uwzględnieniem ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO) oraz projektu ustawy o ochronie danych osobowych, a także praktyczne aspekty związane z wejściem w życie tych przepisów. Szkolenie ma stanowić podstawę dla planowania i podjęcia działań w celu wdrożenia RODO we wspólnotach i spółdzielniach mieszkaniowych oraz jednostkach zarządzających zasobem komunalnym. Pozwoli także na pogłębienie wiedzy w zakresie aktualnie jeszcze obowiązujących,  przepisów w zakresie ochrony danych osobowych. W trakcie szkolenia omówione zostaną również praktyczne problemy z zakresu ochrony danych osobowych, którym muszą sprostać w codziennej pracy zatrudnieni w firmie  pracownicy  zaangażowani w procesy związane z przetwarzaniem danych osobowych.

Data Szkolenia : 11 stycznia 2018 godz 10.30

Miejsce szkolenia: siedziba PSZN Warszawa ul Grzybowska 45

Koszt szkolenia:-

członek PSZN                               – 200,- zł

członek stowrzyszenia PFRN        – 250,-  zł

osoba niezrzeszona                      – 300,- zł

Zakres Szkolenia PSZN 11 stycznia 2018 w zakresie regulacji RODO

Deklaracja na szkolenie RODO

Szkolenie prowadzi:

Aleksandra Baranowska – Górecka


radca prawny, specjalista z zakresu ochrony danych osobowych
i prawa pracy w Kancelarii Prawnej Schampera, Dubis, Zając
i Wspólnicy Sp. k.
W zakresie ochrony danych osobowych i prawa pracy doradza
głównie przedsiębiorstwom z udziałem kapitału zagranicznego. Zastępuje swoich Klientów w
sporach sądowych z zakresu prawa pracy oraz w sprawach gospodarczych i cywilnych, jak również reprezentuje Klientów przed organami kontroli pracy.

Projekt i wdrożenie: dlugolecka.com